Pris

Alla priser inkluderar moms. Stockpicker AB reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten. Om du efter beställning ej erhåller en orderbekräftelse per e-post ber vi dig kontakta vår kundtjänst för att bekräfta att din beställning mottagits.

Faktura

Vi erbjuder i samarbete med Intrum Justitia fakturering till privatpersoner och företag, med betalningsvillkor 14 dagar. En faktura skickas i separat brev till angiven adress vid orderläggning och du betalar enkelt till BankGiro eller PlusGiro. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60 kr, samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta Intrum Justitia.

Ångerrätt

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om ”En tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen, till exempel abonnemang”.